fbpx

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Κύριο μέλημα κάθε εκτροφέα είναι να διατηρεί υγιεί και εύρωστα πουλιά. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ένα πρόβλημα υγείας τότε θα πρέπει να μπορείτε να αντιδράσετε άμεσα ώστε να μπορείτε να σώσετε το συγκεκριμένο πουλί ή και όσα είναι μαζί του.

Το BIRDin σας παρέχει την δυνατότητα να αποτυπώσετε στο σύστημα κάθε φαρμακευτική αντιμετώπιση που οι εξειδικευμένοι γιατροί σας έχουν συστήσει για κάθε είδος ασθένειας. 

Το σύστημα απαρτίζεται από τρεις βασικές ενότητες:

α) την ενότητα Διαχείρισης Φαρμάκων και Θεραπευτικών Ουσιών η οποία ουσιαστικά αποτελεί μια βάση δεδομένων με οποιαδήποτε φαρμακευτικά σκευάσματα, βότανα, βιταμίνες χρησιμοποιείτε στην εκτροφή σας.

β) την ενότητα Διαχείριση Θεραπειών στην οποία κτίζετε θεραπείες από το υλικό που έχετε ήδη καταχωρήσει στην προηγούμενη ενότητα. Οι θεραπείες συνταγογραφούνται από εξειδικευμένους κτηνιάτρους και περιλαμβάνουν το/τα φάρμακα, τη δοσολογία τους, τη διάρκεια και επανάληψη τους. 

γ) την ενότητα Εφαρμογή θεραπειών κατά την οποία εφαρμόζετε μια από τις υφιστάμενες θεραπείες σε ένα ή περισσότερα πουλιά του εκτροφείου σας. Σε αυτή τη περίπτωση το σύστημα, μέσα από το Κέντρο Πληροφόρησης, σας ειδοποιεί έγκαιρα σε ποιο κλουβί πρέπει να χορηγήσετε ποιο φάρμακο και σε ποια δοσολογία. 

Με την πάροδο του χρόνου και όσο καταχωρείτε την εμπειρία σας στο BIRDIn θα είστε σε θέση να αντιδράτε άμεσα μόλις εμφανιστούν τα αντίστοιχα συμπτώματα σε άλλο πουλί. Όλη η δομή των θεραπειών όπως τις καταχωρείστε στο σύστημα αφορά μόνο εσάς και απεικονίζει το δικό σας τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων υγείας!

Ας μεινουμε
σε επαφη!

Μάθετε πρώτοι τα νέα του BIRDin σχετικά με προσφοράς και νέες δυνατότητες!